به گزارش سایت خبری فدراسیون تنیس روی میز ج.ا.ایران، در پایان نشست هم اندیشی مجمع کمیته ملی المپیک مقرر شد یک کارگروه هفت نفره علاوه بر اعضای هیات اجرایی طی مدت سه روز اساسنامه ارسالی به کمیته ملی المپیک را مورد بررسی و ارزیابی قرار داده و آنرا به IOC ارسال کنند.
در کمیته مذکور محمد زارع پور رئیس فدراسیون تنیس روی میز، پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو، سردار صبور رئیس فدراسیون سه گانه، میرزاخانی رئیس فدراسیون کارگری، داورزنی رئیس فدراسیون والیبال، میرسلیم رئیس فدراسیون نجات غریق و کامبوزیا رئیس فدراسیون شطرنج عضویت دارند. قرار است این کمیته طی دو یا سه روز تمام وقت اساسنامه را مورد بررسی قرار داده تا تمامی ایرادات و مشکلات آن هم رفع شود.
برخی از روسای فدارسیونهای ورزشی حاضر در نشست هماندیشی کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش جوانان به اظهار نظر درباره شرایط موجود در ورزش ایران پرداختند.
محمد علیپور رئیس فدارسیون انجمنهای ورزشی در این نشست گفت: اینکه چرا اساسنامه ما مرتب دچار اشکال میشود را دلیلش را نمیدانند. جمعی که امروز اینجا حضور دارند چکیده جمع مدیران ورزش کشور هستند.
وی ادامه داد: افرادی امروز حضور دارند که عضو مجامع بین المللی هستند و حتی در تدوین اساسنامههای فدارسیونهای جهانی نقش داشتند. اگر اساسنامه ورزش کشور به خوبی تدوین شود در آینده تاثیر مثبتی خواهد گذاشت و اگر غیر از این باشد باز هم دچار مشکل خواهیم شد.
علیپور تصریح کرد: IOC از دو رشته که در اساسنامه قید نشده ایراد گرفته است در حالی که ما میدانستیم این دو رشته المپیکی هستند و باید آنها هم در اساسنامه قرار میگرفتند. اعضای مجمع با همدلی کمک کنند تا این موضوع منجر به رقم زدن نتیجه خوبی شود.
میرسلیم رئیس فدارسیون نجات غریق نیز گفت: آیا چنین واقعهای برای کشورهای دیگری به غیر از ایران هم رخ داده است؟ آیا مشابه چنین موضوعی که در چند وقت اخیر شاهد آن هستیم در تاریخ ورزش ما وجود داشته است؟ این توهین به ورزش ایران است، نمیدانم چطور به اینجا رسیدهایم که به ما توهین کنند.
وی ادامه داد: در گذشته ما همیشه از موضع بالا با کمیته بین المللی المپیک برخورد میکردیم اما باید مشخص شود چه کسی خط داد که کار به اینجا رسید، چنین برخوردی با ایران درست نیست و اگر اشتباه از جانب ما و فدارسیون بوده است، بگویید.
محمد زارع پور رئیس فدارسیون تنیس روی میز گفت: بهتر بود قبل از اتمام مهلت کمیته بین المللی المپیک مجمعی فوق العاده تشکیل میدادیم که کار به اینجا نکشد، حالا هم دیر نشده است و اگر دوستان موافق باشند همین نشست هم اندیشی را تبدیل به مجمعی فوق العاده یا پیش مجمع کنیم که اگر قرار است اصلاحاتی در اساسنامه انجام شود به تایید اعضا برسد.
وی ادامه داد: ساختار ورزش ما به گونهاست که بودجه خود را از دولت میگیرد و اگر قرار است اصلاحاتی انجام شود سیاستهای نظام و دولت هم در آن لحاظ شود.
سلیمانی رئیس فدارسیون اسکواش و خطیب سرپرست فدارسیون کشتی هم در این زمینه اظهار نظر کردند و موضوعات مورد نظر خود را مطرح کردند.
خطیب گفت: سالها ورزش ما با این سیستم اداره میشد اما نمیدانم یک مرتبه چه اتفاقی افتاد که دچار مشکل شدیم. فدارسیون کشتی بیشترین ضرر را از این قضیه کرده است و همچنان برای برگزاری انتخابات بلاتکلیف هستیم.
وی ادامه داد: امیدوارم در این جلسه به جمع بندی خوبی برای برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک برسیم که در نهایت منجر به برگزاری انتخابات فدراسیونها شود.